Hitomi Aizawa sexy


Hitomi Aizawa este o actrita renumita din Japonia. Nascuta pe 22 august 1982, in Tokyo, Japonia, Hitomi Aizawa este totodata fascinata de masini, ea facand parte din echipele de la pit stopuri din cadrul curselor de masini. Astfel, ori de cate ori vizitezi un showroom auto, este posibil sa dai si de Hitomi Aizawa care, prin tinute sexy, te va atrage sa incerci masina.

Hitomi Aizawa a realizat in acest an, 2012, photoshooting-uri din ce in ce mai sexy. Noi vi-l prezentam pe cel in care Hitomi apare in sutien si chiloti, de diverse culori, in care sanii sunt la vedere. Trebuie sa mentionam ca sanii lui Hitomi Aizawa sunt naturali desi sunt foarte mari. Este unul dintre motivele pentru care advertiserii o prefera pentru a le face reclama.
Astfel, Hitomi Aizawa a devenit foarte populara odata cu aparitia in filmele Drift, in 2006, Hitorimake in 2008, Cool Girls realizat in 2008.

Hitomi Aizawa a aparut intr-un episod al serialului de televiziune Tantei Boogie, realizat de Tokyo Metropolitan Television.

In septembrie 2009, Hitomi Aizawa a aparut ca personaj princiapl in versiunea DVD a seriei de desene animate din 1980 numita Miss Machiko. Sanii mari ai lui Hitomi Aizawa sunt in centrul atentiei ori de cate ori trebuie sa fie realizat un afis sau o coperta pentru un eveniment ori produs. Pe acelasi lucru au mizat si cei care au produs DVD-ul Miss Machiko.